måndag 8 mars 2010

Tänk vad 6mg kan göra

Ja, det var så lite det var i sprutan jag fick och den har hjälpt för jag har haft bra värden denna gången. Fast det vore väl konstigt annars med tanke på priset, den kostade nämligen 15 000.

Har sedan sist jag skrev jobbat mina första pass i onsdags var jag på jobbet kl 8, jag skulle prata med ungdomarna på jobbet om att jag har cancer. Sedan åkte jag en sväng till Eksjö för att ta prover innan jag åkte tillbaka till jobbet vid 12 och jobbade till 23. Så har jag jobbat i helgen fast inte hela jag jobbade 10 timmar i fredags och 13 i söndags.
Så i lördags passade jag på att umgås med massa goa människor som jag träffar mer eller mindre sällan och det var så kul.

Idag har jag och Milton varit på mamma/barnträff och det är alltid lika roligt. Milton somnade i bilen hem så jag flyttade över honom till vagnen när vi kom hem. Själv tänkte jag att jag oxå skulle sova en stund men så hamnade jag här.

Jag hoppas Mattias vill ta en promenad när han kommer från jobbet för det är ju ett sådant härligt väder. Med tanke på vad ett av barnen sa på jobbet så behöver jag inte bara EN promenad. Han tyckte det såg ut som att jag skulle ha en bebis och det var lite deprimerande:(

Nu ska jag vila lite innan Milton vaknar och Mattias kommer hem...

Kram kram

2 kommentarer:

mia sa...

jag tycker du är superfin!! :) kanske bara en ovanligt bylsig tröja eller att han såg dej i fel profil bara. Vila så mycket du bara nånsin kan vännen. puss o kram

Ankan sa...

Hoppas det gått bra efter den sista dosen..kramen