torsdag 22 april 2010

Operation tisdagen den 27 april

Då har det blivit dags att bli av med skiten och ett bröst. Träffade läkaren i tisdags och hon berättade var hon ska skära och att hon ska ta mycket mer upp under huden. Så när hon är färdig blir jag platt som ett barn som hon sa. Har svårt att föreställa mig hur det kommer att kännas att bara ha ett bröst. I och med att jag sedan den 14 januari har vetat att huden också varit angripen så har jag ju varit medveten om att hela bröstet ryker. Fast det tänkte jag nog redan när jag fick veta att jag hade cancer. Ett bröst mer eller mindre är ju inte så viktig i det stora hela bara allt slutar väl och det ska det ju göra. Kanske inte vill ha ett bröst mer skulle se konstigt ut med tre..
Läkaren jag träffade var samma som berättade för mig att jag hade cancer, när hon undresökte mig kände hon inte knölen i armhålan som i julas var ganska stor. Milton var med denna gången också och charmade personalen, även Mattias var med tror inte han charmade lika mycket.

Kändes som om jag hade mer jag skulle skriva men det hände något med kontakten till hjärnan så jag får väl skriva det en annan gång om jag får bättre kontakt.

Ni får gärna sända en tanke på tisdag att allt går så pass bra att jag får åka hem på onsdag iaf senast torsdag.

Kram

10 kommentarer:

Ankan sa...

Håller alla tummar & tår för dej,,de SKA gå bra detta, vi ska kicka röven av mr c...
jag kan bara råda dej till att stanna tills dom tagit bort dränaget efter operationen,,tänk på att du behöver vila & de gör du inte hemma=)
Synes på lördag hoppas jag...
Kramen min vän

Anonym sa...

Självklart tänker vi på dig... det gör jag ofta.. å det är självklart att detta kommer gå bra, sån livsvilja och styrka som du har...
Många kramar till dig'

Annika
(Bergatrollet)

Emma sa...

Självklart kommer det att gå bra ! Förstår att det känns konstigt att dom tar bort bröstet, men dom gör ju så fina "nya" bröst nu för tiden ! Ses på lördag ! Kram

Anonym sa...

Ta det lugnt och vila ordentligt. Kramar i massor från Tobias och mej!! Mariette

Ewa sa...

Ta hand om dej Kram

Anonym sa...

Vi kommer hålla tummarna för att sllt går bra-men det gör det säkerligen :-) Tänker på dig och din lilla familj ofta!! KRAAAAAAM Marie E

mia sa...

tänker oxå ofta på dej och hela dan på tisdag, det lovar jag Stora kramar mia

Anonym sa...

Tänker på dig!
Kram Agneta

gladmymlan sa...

tänker på dej i morgon! men du, tat lugnt, vila upp dej, det kan ju göra rätt ont:(

vad gäller bröst, så tycker jag sjlv att det enda som räknas är att man har sitt huvud kvar, och sitt hjärta:) resten är bara celler ihopklumpade.
och bröst. vad gör dom? bara hänger där:) man kan ju inte direkt styra dom, använda dom till att bära saker eller få dom att plocka ur diskmaskinen eller så:))

håller alla tummar och tår för dej, och att det kommer gå smidigt och bra!
kramar kramar te dej o lill-killen:)

monica sa...

Tänker på dig idag, hoppas allt går bra!
Kram = )